Antena Căutare

Uzbekistan a anunţat că a depistat primul caz de coronavirus

Autorităţile uzbece au anunţat duminică primul caz de îmbolnăvire cu Covid-19. Este vorba despre un bărbat care s-a întors recent din Franţa. Guvernul a luat mai multe măsuri de prevenţie.

Ministerul Sănătăţii din Uzbekistan, ţară din Asia centrală cu 34 de milioane de locuitori, a făcut anunţul.

Guvernul a spus în aceeaşi zi că va închide unităţile de învăţământ pentru trei săptămâni, începând de luni, şi că anulează toate evenimentele publice.

Compania aeriană de stat a anunţat duminică că suspendă toate zborurile spre mai multe oraşe din Europa de vest, Asia şi Orientul Mijlociu până la finalul lunii aprilie.

Guvernul de la Taşkent a interzis intrarea în ţară pe cale rutieră şi a precizat că în curând va suspenda şi trenurile internaţionale.

La nivel global, de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, au fost înregistrate peste 150.000 de cazuri de infectare, iar mai mult de jumătate dintre bolnavi s-au vindecat.

Sursa: News.ro

China dă cărțile pe față! Avertisment pentru întreaga lume, mai ales pentru cei care s-au bucurat că au scăpat de corona... Se întâmplă în Bulgaria! Guvernul a luat o decizie radicală în privința medicilor și asistenților ce tratează bolnavi de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x