Antena Căutare

Va urma un război nuclear! Anunțul care a stârnit un val de îngrijorare în întreaga lume

Corea de Nord avertizeaza ca un razboi nuclear va avea loc inevitabil in peninsula dupa exercitiile militare comune intre Statele Unite si Coreea de Sud, care implica sute de avioane de lupta avansate.

Corea de Nord avertizează că un război nuclear va avea loc inevitabil în peninsulă după exercițiile militare comune între Statele Unite și Coreea de Sud, care implica sute de avioane de luptă avansate.

China a intervenit de câteva ori în altercația dintre Coreea de Nord și Sua. Și-a exprimat preocuparea față de programul nuclear al Coreei de Nord și a cerut Statelor Unite si Coreei de Sud sa nu mai provoace guvernul de la Phenian.

Potrivit presei locale coreene, persoanele surprinse în aer liber de un atac nuclear ar trebui să se ascundă într-un tranșeu sau să se arunce într-un lac sau râu.

''Nu dorim un război, dar nu ne vom ascunde de el și în cazul în care SUA vor calcula greșit răbdarea noastră și vor aprinde fitilul pentru un război nuclear, vom face cu siguranță SUA să plătească scump consecințele folosind forța noastră nucleară puternică pe care am consolidat-o în mod constant'', a spus de asemenea purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe nord-coreean.

Coreea de Nord a testat săptămâna trecută ceea ce a numit cea mai performantă rachetă balistică intercontinentală (ICBM) care ar putea atinge teritoriul SUA, informează Agerpres.

Președintele SUA, Donald Trump, a avertizat că va distruge regimul nord-coreean, dacă acesta amenință SUA cu arme nucleare.

Nici vânătorilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut! Este cel mai mare şarpe găsit: are peste 17 metri lungime... Dezastru peste Ocean! Vânturi care au puterea unui uragan amplifică incendiile din California. 200.000 de persoane au fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x