Antena Căutare

Vacanta in Brazilia: Carnavalul de la Rio este cea mai mare petrecere de pe pamant

Trebuie sa ajungeti macar o data in viata la Rio. Nu doar pentru carnaval, ci pentru mixul de plaja, soare, muzica, dans, fotbal, clima, oameni frumosi, viata!

Carnavalul este ceva aparte, este cea mai mare petrecere de pe pamant, cee dateaza din 1723… Tine timp de patru zile non-stop si nu trebuie sa stii sa dansezi samba, doar sa vrei sa dansezi, caci petreceri sunt peste tot, cam 300 in acelasi timp. La una dintre petreceri, anul trecut, au fost, conform datelor politiei, cam cinci milioane de oameni.

Mai interesant este ca nu a fost nici un incident. Carnavalul este, in sine, o competitie intre scolile de dans, care se desfasora pe Sambadrom. Aici sunt numai profesionisti si te costa, destul de mult sa paticipi, cam 500 de euro inchirierea costumului. Evident ca poti fi si spectator si e mult mai ieftin. In "pauza de dans", te poti bronza putin pe plaja Copacabana, una dintre cele mai frumoase de pe pamant, si nu doar pentru ca femeile, dar si barbatii iti taie respiratia, ci pentru culoarea nisipului si cum se joaca soarele in apa. Daca pauza e mai lunga urcati pe Corcovado pana la statuia lui Isus. Ce veti vedea nu poate fi descris in cuvinte.

In incheiere, chiar daca nu va place fotbalul, trebuie sa mergeti pe Maracana, la orice partida de fotbal. Plimbare placuta!

Mii de oameni au participat la un miting de protest in Singapore... Motivele plecarii Papei Benedict al XVI-lea. Adeptii teoriilor conspiratiei au pierdut numaratoarea scenariilor despre d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x