Antena Căutare

Vanatoare de semne rutiere

De cealalta parte a oceanului, in California, un alt sofer si-a luat drept tinta semnele de circulatie de pe marginea soselei. Nu se stie daca, si de aceasta data, a fost de vina bautura sau soferul a dorit, pur si simplu, sa testeze rezistenta masivului sau Hummer.

Comentatorii de pe internet au ajuns la concluzia ca vehiculul era cu siguranta furat, deoarece niciun om normal nu si-ar supune propria masina la asemenea incercari, pe care sa le mai si filmeze. De cealalta parte a oceanului, in California, un alt sofer si-a luat drept tinta semnele de circulatie de pe marginea soselei. Nu se stie daca, si de aceasta data, a fost de vina bautura sau soferul a dorit, pur si simplu, sa testeze rezistenta masivului sau Hummer. Comentatorii de pe internet au ajuns la concluzia ca vehiculul era cu siguranta furat, deoarece niciun om normal nu si-ar supune propria masina la asemenea incercari, pe care sa le mai si filmeze.
Distrugatorul de masini... Casa pisicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x