Antena Căutare

Vanessa Hessler, concediata pentru ca s-a iubit cu fiul lui Gaddafi!

Vanessa Hessler, fosta iubita a lui Mutassim Gaddafi, a fost data afara de la compania de telecomunicatii a carei imagine era, dupa ce a vorbit in public despre relatia dintre ea si fiul dictatorului libanez.

Modelul Vanessa Hessler, in varsta de 23 de ani, a dezvaluit unei reviste italiene ca a trait o poveste de dragoste foarte frumoasa cu Mutassim Gaddafi, poveste care a durat patru ani de zile.

Iubitul Vanessei, in varsta de 34 de ani, a murit impreuna cu tatal sau, langa orasul Sirte, pe data de 21 octombrie. Prin moartea celor doi a luat astfel sfarsit regimul dictatorial impus de Muammar Gaddafi in Libia, cu 42 de ani in urma.

"Nu am avut niciun fel de contact cu Mutassim de cand au inceput revoltele, insa relatia noastra a fost in continuare una plina de pasiune", a afirmat frumoasa femeie de origine italiana.

Vanessa Hessler, care a aparut in campanii pentru Georgio Armani, Calvin Klein si L'Oreal, a provocat ridicari de spranceana, vorbind despre familia Gaddafi in termeni pozitivi si declarand chiar ca ii pare rau pentru poporul libanez. "Italia, Franta si Marea Britanie au sprijinit miscarea rebelilor, insa lumea nu stie ce au facut ei cu exactitate. Familia Gaddafi nu este asa cum a fost descrisa. Toti membrii Gaddafi sunt oameni normali", a mai spus Vanessa.

Departe de a fi considerat o persoana normala, Mutassim Gaddafi a avut parte de un sfarsit violent, in mana rebelilor libanezi.

Autoritatile au declarat, initial, ca cel de-al cincilea fiu al colonelului Gaddafi a fost omorat intr-o incaierare armata, la sfarsitul lui octombrie, in Sirte. Ulterior, s-a afirmat ca Mutassim a fost capturat si omorat, dupa ce a incercat sa paraseasca orasul impreuna cu tatal sau.

Dailymail.co.uk
Franta: 13 romani retinuti pentru trafic de ciuperci... VIDEO! 20 de oameni, arestati in Rusia pentru proteste anti-Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x