Căutare Live

Veste CRUNTĂ. Soția președintelui, diagnosticată cu cancer la sân! Informația a răsuflat în presă!

Soţia preşedintelui Siriei, Bashar al-Assad, Asma, a fost diagnosticată cu cancer la sân, conform unui anunţ al Preşedinţiei siriene, scrie The Guardian.

Pe conturile de pe reţelele sociale ale administraţiei lui Assad a apărut şi o fotografie cu prima doamnă care poate fi văzută cu o perfuzie, alături de soţul ei, în timp ce se află la spital.

„Asma al-Assad începe astăzi, cu putere, încredere şi credinţă, faza preliminară a tratamentului pentru o tumoare malignă la sân care a fost descoperită devreme. Preşedinţia îi urează din inimă o recuperare rapidă”, se arată în comunicatul administraţiei.

Faptul că regimul sirian a ales să facă publică starea de sănătate a primei doamne este o decizie în contrast cu abordarea obişnuită în statele arabe, unde problemele de sănătate ale conducătorilor sunt considerate ameninţări la securitatea naţională şi drept urmare, sunt ascunse.

Asma al-Assad s-a născut în Marea Britanie şi are dublă-cetăţenie – siriană şi britanică. Ea a vorbit în public foarte rar despre războiul civil din Siria, dar a apărut în schimb la evenimente publice cu soţul ei şi s-a concentrat pe iniţiative umanitare în zonele controlate de guvern în Siria.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Tragedie în lumea televiziunii: S-A SINUCIS! Un concurent de la o emisiune tv a lăsat un mesaj șocant pe Facebook: „Vrea...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri