Antena Căutare

Vești bune pentru românii care și-au cumpărat vacanțe în Turcia! Anunț de ultim moment al autorităților

Veşti bune pentru cei care sperau să-şi petreacă vacanţa în renumitele staţiuni de pe litoralul turcesc. Ţara este, începând de astăzi, verde.

După ce sute de turişti au renunțat luna trecută la rezervările în Turcia și au ales Grecia, acum agenţiile de turism caută soluţii rapide pentru reprogramarea sejururilor, mai ales că turcii nu solicită test COVID-19 şi deja au venit cu oferte.

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, state din care toate persoanele care sosesc în România trebuie să intre într-o perioadă de carantină de 14 zile. Prevederile intră în vigoare începând cu 27 iulie 2020.

Spre încântarea turiștior, țări precum Portugalia, Turcia, Suedia, Emiratele Arabe Unite și Egipt sunt considerate acum zone verzi.

Dacă, până acum, cei care voiau să plece în vacanț alegeau Bulgaria sau Grecia, după ce testarea a devenit obligatorie, mii de turiști s-au reorientat către Turcia, o destinație preferată, mai ales pentru familiile cu copii.

Oficial! Amendă de 1.000 de euro, pentru cei care nu poartă mască de protecție! Care dintre români ar putea fi buni de p... România, vizată de planurile nucleare ale Rusiei! Europa este în alertă, după anunțul lui Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x