Vești bune pentru românii care și-au cumpărat vacanțe în Turcia! Anunț de ultim moment al autorităților

Veşti bune pentru cei care sperau să-şi petreacă vacanţa în renumitele staţiuni de pe litoralul turcesc. Ţara este, începând de astăzi, verde.

După ce sute de turişti au renunțat luna trecută la rezervările în Turcia și au ales Grecia, acum agenţiile de turism caută soluţii rapide pentru reprogramarea sejururilor, mai ales că turcii nu solicită test COVID-19 şi deja au venit cu oferte.

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, state din care toate persoanele care sosesc în România trebuie să intre într-o perioadă de carantină de 14 zile. Prevederile intră în vigoare începând cu 27 iulie 2020.

Spre încântarea turiștior, țări precum Portugalia, Turcia, Suedia, Emiratele Arabe Unite și Egipt sunt considerate acum zone verzi.

Dacă, până acum, cei care voiau să plece în vacanț alegeau Bulgaria sau Grecia, după ce testarea a devenit obligatorie, mii de turiști s-au reorientat către Turcia, o destinație preferată, mai ales pentru familiile cu copii.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri