Antena Căutare

Vezi fotografii recente cu Nicolae Popa!

Pentru prima data in ultimii 10 ani, presa internationala a publicat imagini cu Nicolae Popa, unul dintre condamnatii in procesul FNI. Fotografiile au fost facute in capitala indoenziana, Jakarta, pe cand Popa participa la procesul care-i stabilea extradarea.



In 2006, Nicolae Popa fost condamnat in absenta de un tribunal romanesc, pentru inselarea a peste 100.000 de persoane prin intermediul FNI. Pedeapsa lui se ridica la 15 ani de inchisoare. Barbatul a fost arestat in capitala indoneziana Jakarta, in urma cu un an, iar autoritatile din Bucuresti au cerut extradarea sa.

In urma cu citeva zile, un purtator de cuvant al politiei indoneziene a anuntat ca Popa va fi trimis in scurt timp tara noastra ca sa-si execute sentinta.

Intre timp, procesul in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului a fost amanat pana pe 6 decembrie. Vintu este acuzat in dosarul privind fuga din tara a lui Nicolae Popa.

Foto: news.yahoo.com

Traian Basescu, in Afganistan: 2014 este un termen optimist pentru retragerea trupelor NATO... Vremea rea inchide aeroporturile din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x