Antena Căutare

Victimele cutremurului din Italia, bătaia de joc a francezilor de la „Charlie Hebdo”. Caricatura care a stârnit revoltă!

Revista franceză de satiră „Charlie Hebdo” a publicat niște desene care au înfuriat opinia publică din Italia, anunță euronews.com. Victimele cutremurului din Amatrice, Italia, sunt reprezentate sub formă de paste în sos de tomate sau prinse sub straturi de de lasagna.

Revista franceză de satiră „Charlie Hebdo” a publicat niște desene care au înfuriat opinia publică din Italia, anunță euronews.com. Victimele cutremurului din Amatrice, Italia, sunt reprezentate sub formă de paste în sos de tomate sau prinse sub straturi de de lasagna.

Aproape 300 de oameni au murit în timpul seismului din centrul Italiei, iar alte sute de persoane au fost rănite. Sergio Perozzi, primarul din Amatrice, a declarat că desenele din săptămânalul francez de satiră sunt o ofensă adusă celor morți și tuturor italienilor care au scris „Je suis Charlie” și care s-au solidarizat cu revista în urma atentatului islamist din redacția pariziană.

„E o diferență între asta și satiră. Satira trebuie să stârnească un sentiment…vreau să spun că a face subiect de satiră dintr-o tragedie care a lovit o întreagă națiune și întreaga lume este, cred eu, foarte urât”, a mai comentat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Obama, înjurat de preşedintele filipinez Rodrigo Duterte. Cum a reacționat, după o asemenea jignire... Un canal de televiziune dedicat refugiaţilor a fost lansat în Germania. Vor învăța cultura și valorile nemților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x