Antena Căutare

Victor Ponta a discutat cu Hollande despre bugetul UE. Socialistii vor respinge taierea fondurilor europene

Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Frantei, Francois Hollande, despre proiectele comune ale celor doua tari.

“Am discutat cu presedintele Hollande despre proiecte pe care sper sa le realizam pana la finalul anului 2013. Am avut si o discutie despre PAC, aici Romania e alaturi de Franta si Italia in randul tarilor direct interesate de platile directe si politica de convergenta, pentru ca altfel agricultorii nu vor putea fi competitivi pe piata interna si europeana”, a declarat Ponta, la finalul reuniunii liderilor Partidului Socialist European.

Premierul Romaniei a precizat ca toti cei prezenti la intalnirea socialistilor “si-au exprimat retinerile si chiar totala respingere a propunerii initiale a lui Van Rompuy, sustinand un lucru pe care PES l-a spus tot timpul: bugetul UE, in special fondurile de coeziune, reprezinta singurul motor de crestere economica, de creare de locuri de munca si de reducere a diferentelor de dezvoltare intre tarile bogate si cele care au intrat recent in UE”.

sursa: Jurnalul National

foto: Intact Images

Captura "stupefianta". Droguri in valoare de 245 de milioane de dolari au fost gasite in caroseriile unor masi... Parada anuala de Ziua Recunostintei a readus la viata New York-ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x