Antena Căutare

VIDEO! Accident aviatic in Botswana: 8 turisti europeni au murit

Opt turisti europeni au murit intr-un accident aviatic in Botswana. Aeronava in care se aflau acestia s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe un aeroport dintr-o rezervatie naturala. Trei dintre victime provin din Suedia, alte trei din Hexagon, iar doua au trait in Marea Britanie. La bord se mai aflau inca doi francezi si doi localnici care au suferit arsuri grave.


Cei doi localnici prezenti la bordul cursei companiei Moremi Air erau oficiali ai Departamentului de Transport Public si Siguranta. Inca nu se stiu cauzele prabusirii avionului, care vor fi investigate de o echipa a Ministerului Transporturilor din Botswana.

Avionul se indrepta spre Pom Pom, o destinatie de safari. Zona este cunoscuta pentru frumusetea naturala si este o atractie pentru turistii straini si pentru amatorii de excursii in salbaticie.

Un oficial al Moremi Air a declarat ca avioanele companiei vor fi tinute la sol pe toata durata investigatiei.

VIDEO! Documentar BBC: Copiii romilor strang 500 de lire pe zi, iar parintii lor se plimba cu BMW-uri... SUA: I-au tinut in lanturi ca sa le incaseze ajutoarele financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x