Antena Căutare

VIDEO! Adevaratul Spiderman, Alain Robert, a mai cucerit varful unui zgarie-nori

Cataratorul Alain Robert, supranumit Spiderman, a escaladat o noua cladire inalta, fara niciun echipament de protectie. Francezul a reusit sa ajunga in varful turnului GDF Suez, o constructie inalta de aproximativ 185 de metri.

Administratorii cladirii aflate la marginea Parisului nu au fost anuntati de planul lui Alain Robert, asa ca cei care lucrau in turn au fost surprinsi sa-l vada la geam.

Francezul in varsta de 51 de ani a escaladat cladirea fara echipament special. S-a incaltat cu pantofi de alpinist si a avut la el o punga cu pudra de calcar, cu care s-a dat pe maini, pentru ca acestea sa nu alunece.

Pentru ca a fost o zi innorata, Alain Robert a avut ceva emotii. „Ma temeam ca incepe sa ploua pentru ca m-as fi blocat in situatia asta”, a declarat temerarul, conform The Atlantic.

Reusita de saptamana trecuta nu este cea mai iesita din comun. Robert a escaladat Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, dar legat cu o coarda de protectie. A reusit si sa ajunga in varful cladirii Taipei 101, cu o inaltime de 509 metri.

Foto: YouTube

Un copil de noua ani a calatorit cu avionul neinsotit si fara bilet, precum Kevin din "Singur acasa 2"... 32 de persoane UCISE de fulgere, in India...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x