Antena Căutare

VIDEO! Avion prabusit in timpul unui show aerian in China

Spectatorii unui show aviatic din China au vazut cum un avion se prabuseste, chiar sub ochii lor. Aeronava a intrat in picaj vertical, dupa o manevra periculoasa, iar la impactul cu solul a luat foc. Unul dintre piloti s-a catapultat la timp si a scapat cu viata desi parasuta nu s-a deschis in totalitate. Cel de-al doilea nu a fost, insa, gasit de echipele de interventie. Accidentul a avut loc la un kilometru distanta de locul unde se aflau spectatorii.


Unul dintre piloti a fost ranit, iar celalalt este dat disparut. Nimeni de la sol nu a fost ranit. "Echipele de urgenta inca il cauta pe pilotul disparut", a declarat He Liang, un membru al China International General Aviation Convention, organizatorul spectacolului aerian.

Aparatul cu doua locuri este fabricat de Xi'an Aircraft Industry Corp. El este utilizat de armata chineza de la mijlocul anilor '90.

Spectacolul aerian face parte din evenimentul China International General Aviation Convention, care se tine timp de 5 zile in Xi'an, capitala provinciei Shaanxi.

Mitingul aerian nu a fost intrerupt, potrivit presei locale.

VIDEO! Fiul lui Gaddafi a fost capturat... Vulcanii Islandei ameninta din nou. Expertii avertizeaza asupra unui dezastru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x