Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

VIDEO! Bataie cu pumni si picioare in Parlamentul Ucrainei! Vitali Kliciko, simplu spectator!

In Ucraina, legea se face cu pumnul. Sau, dupa caz, cu o palma bine administrata. La prima sesiune a noului Legislativ, parlamentarii din tara vecina s-au batut minute in sir, deschizand un nou capitol in istoria negocierilor dintre Putere si Opozitie. 

Chiar daca nu reprezinta, intotdeauna, vointa alegatorilor, parlamentarii din Romania au o calitate. Nu se iau la bataie, indiferent de circumstante. In Ucraina, insa, situatia este complet diferita. La prima sesiune a noului Parlament, demnitarii au incins o batalie in toata regula, chiar sub ochii lui Vitali Kliciko. In mod bizar, fostul campion mondial la categoria grea a preferat sa stea deoparte, constient ca o singura directa de dreapta ar desfiinta, la propriu, intregul sistem parlamentar.

"Inteleg ca multi oameni vor ca Kliciko sa lanseze o ofensiva, dar as vrea sa le reamintesc, de exemplu, ca in Statele Unite pumnii unui pugilist sunt considerati arme, iar pumnii unui campion mondial - arme nucleare. Nu le vom folosi", a declarat, cu multa eleganta, luptatorul.

Conform Huffington Post, spiritele s-au incins in momentul in care mai multi parlamentari au sesizat faptul ca unii colegi "voteaza" fara a fi prezenti in sala. Mai multi membrii ai opozitiei s-au indreptat catre tribuna, iar din acea clipa situatia a scapat de sub control.

Tinand cont ca noul legislativ a debutat cu stangul, piciorul stang, la ce sa ne asteptam pe viitor?

Recomandari