Antena Căutare

VIDEO! Bataie cu pumni si picioare in Parlamentul Ucrainei! Vitali Kliciko, simplu spectator!

In Ucraina, legea se face cu pumnul. Sau, dupa caz, cu o palma bine administrata. La prima sesiune a noului Legislativ, parlamentarii din tara vecina s-au batut minute in sir, deschizand un nou capitol in istoria negocierilor dintre Putere si Opozitie. 

Chiar daca nu reprezinta, intotdeauna, vointa alegatorilor, parlamentarii din Romania au o calitate. Nu se iau la bataie, indiferent de circumstante. In Ucraina, insa, situatia este complet diferita. La prima sesiune a noului Parlament, demnitarii au incins o batalie in toata regula, chiar sub ochii lui Vitali Kliciko. In mod bizar, fostul campion mondial la categoria grea a preferat sa stea deoparte, constient ca o singura directa de dreapta ar desfiinta, la propriu, intregul sistem parlamentar.

"Inteleg ca multi oameni vor ca Kliciko sa lanseze o ofensiva, dar as vrea sa le reamintesc, de exemplu, ca in Statele Unite pumnii unui pugilist sunt considerati arme, iar pumnii unui campion mondial - arme nucleare. Nu le vom folosi", a declarat, cu multa eleganta, luptatorul.

Conform Huffington Post, spiritele s-au incins in momentul in care mai multi parlamentari au sesizat faptul ca unii colegi "voteaza" fara a fi prezenti in sala. Mai multi membrii ai opozitiei s-au indreptat catre tribuna, iar din acea clipa situatia a scapat de sub control.

Tinand cont ca noul legislativ a debutat cu stangul, piciorul stang, la ce sa ne asteptam pe viitor?

Un adolescent sirian a mers printr-o ploaie de gloante ca sa salveze o straina... Mosule, ce tanar vrei sa te simti! Noua iubita a lui Berlusconi este cu aproape 50 de ani mai tanara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x