Antena Căutare

VIDEO! Britanicii isi fac in continuare stocuri de benzina dupa anuntata greva a soferilor de cisterne

Britanicii aleg in continuare sa-si faca stocuri de benzina, desi autoritatile de la Londra dau asigurari ca nu va exista in viitor o criza a carburantilor.

Panica a dus la un accident nedorit pentru clienta unei benzinarii din Regat: aceasta a suferit arsuri grave in timp ce turna benzina dintr-o canistra.

Astfel, pompierii au trebuit sa intervina pentru a avertiza populatia sa fie atenta la modul in care stocheaza carburantul.

Criza a fost declansata, involuntar, chiar de prim-ministru si de un membru al guvernului. Ei i-au indemnat pe cetateni sa-si faca mici rezerve de benzina, deoarece se anunta o greva a soferilor de camioane cisterna. Tot Guvernul a incercat sa puna frana: diferite voci autorizate au dat asigurari ca nu poate fi vorba de vreo criza.

Intre timp si soferii de cisterne promit ca nu vor intra in greva in viitorul apropiat. Pe fondul acestor alarmari ale populatiei, vanzarile de motorina au crescut cu 80 la suta fata de nivelul normal, iar cele de benzina - cu 170 la suta.



VIDEO! Copil roman, erou in America... VIDEO! Presedintele Ungariei refuza sa demisioneze dupa ce a plagiat o teza de studiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x