Căutare Live

VIDEO! Bulgarii, pregatiti de o noua revolta

Bulgaria asteapta un semn ca sa inceapa iar razboiul in strada. Tarul tiganilor, Kiril Raskov, va afla in curand daca va ramane inchis sau daca va fi eliberat. Asta chiar daca nici el nu pare sa-si doreasca acest lucru. Corespondentul nostru special in Bulgaria, Vasile Marcu, a luat pulsul tensiunilor de la sud de Dunare.Mafiotul a fost inchis pentru amenintare si instigare la crima. O crima care s-a produs aici, la cateva strazi de palatul tarului tiganilor. Un nepot l-a calcat cu masina pe un tanar de 21 de ani, la comanda lui Kiril Rashkov.

A urmat o explozie de proteste, in toate orasele mari ale Bulgariei. Manifestari care au degenerat in adevarate manifestari rasiste. In Plovdiv, orasul in care mafiotul este arestat, actiunile au fost concertate de liderii galeriilor de fotbal din oras.

Azi-noapte, intr-o alta localitate bulgareasca, doi romi au fost batuti, doar pentru ca se plimbau pe langa manifestanti. Mai multi bulgari au fost arestati.

Comisia Europeana condamna actiunile rasiste si este cu ochii pe Bulgaria in aceste zile.


VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Der Spiegel: In inima Europei are loc o forma moderna de razboi civil impotriva romilor...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri