Antena Căutare

VIDEO! Catastrofa aeriana in Rusia: 44 de morti

Tragedie aviatica in Rusia. 44 de oameni si-au pierdut viata dupa aterizarea fortata a unui avion de pasageri, pe o sosea.




Printre victime se numara un cunoscut arbitru de fotbal din prima liga rusa si un cetatean suedez. Deocamdata nu se stie daca pilotul a incercat sa aterizeze pe sosea din cauza unor probleme tehnice sau a fost inselat de o avarie a aparaturii de zbor.

Avionul, de tip Tu-134, decolase de la Moscova si urma sa ajunga la Petrozavodsk, dar pilotul a fost nevoit sa aterizeze fortat la numai doi kilometri de aeroport, in conditii meteo nevaforabile. Dupa impact, avionul a fost cuprins de flacari iar fuselajul a fost distrus.

Catastrofa s-a produs cu o zi inainte ca Vladimir Putin sa viziteze Salonul Aeronautic de la Paris, pentru a sustine constructorii rusi de avioane. Avioanele Tupolev 134, produse intre 1966 si 1984, nu mai sunt folosite de compania nationala Aeroflot, dar raman in dotarea unor societati mai mici. Aparatul prabusit la Petrozavodsk era construit in 1980.



Japonia, dispusa sa cumpere eurobonduri pentru salvarea Greciei... Ungaria: 5 romani morti si zeci de raniti, intr-un accident cu un autocar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x