Căutare Live

VIDEO! CIA face recrutari prin televizor

CIA cauta spioni straini. Nu este o gluma. Agentia a initiat un proces de recrutare de agenti, capabili sa se infiltreze in orice zona de pe glob. Pentru a se asigura ca tinerii se lasa convinsi, CIA a initiat o ampla campanie in universitatile americane, sustinuta de anunturi televizate desprinse parca din filmele de actiune.
Presedintele agentiei, Leon Panetta, a inceput un tur al universitatilor americane pentru a-i convinge pe studenti sa opteze pentru meseria de spion. Ofiterii trebuie sa poata fi capabili sa adune informatii din tarile straine vorbind cu sursele in limba acestora, infiltrandu-se in comunitatile locale.

La mare cautare sunt americanii originari din Orientul Mijlociu. Sanse foarte mari au si cei care vorbesc chineza, dialectul pastun sau alte limbi, sa le spunem, exotice.

In ciuda asteptarilor, oferta CIA nu este primita cu prea mare entuziasm. Generatia tanara este mai interesata de diplomatie.

VIDEO! CIA face recrutari prin universitati... Osama bin Laden, mesaje de dincolo...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri