Antena Căutare

VIDEO! Columbia: Schimb de focuri intre localnici si politie in Medellin

Orasul columbian Medellin nu-si dezminte reputatia de centru al traficului de droguri si al violentelor. Locuitorii unui cartier al orasului s-au revoltat, zilele trecute, impotriva politiei, iar schimburile de focuri nu i-au crutat nici pe jurnalistii care relatau de acolo.

O interventie masiva a politiei in cartier a fost urmata de riposta unor localnici, care au pus si ei mana pe arme. Vecinii lor, iesiti sa vada ce se intampla, au incercat sa se puna cat mai repede la adapost, dar nu toti au reusit.

Operatorul unui post de televiziune a fost si el atins la picior de un glont. Localnicii au infruntat pericolul si s-au grabit sa-i dea ajutor. Omul parea ingrijorat mai ales pentru camera de luat vederi pe care nu voia s-o lase din mana, probabil de teama ca va ramane fara ea.

Mania localnicilor a fost provocata de moartea unei femei, impuscata mortal in cursul raidului politiei. Comandantii spun ca glontul ucigas nu a fost tras de oamenii legii.

"Cred ca, in aceasta situatie, cea mai buna dovada este glontul, aflat in posesia medicului legist. Oricine poate vedea ca este un glont de carabina. Politia nu are carabine in acest moment", a spus generalul Yesid Vasquez.

Politistii adauga ca femeia ucisa facea parte dintr-o banda de traficanti si ca tovarasii sai au deschis, primii, focul. Toate acestea nu i-au convins pe localnici, care si-au descarcat mania asupra autobuzului folosit de oamenii legii.

In cartier locuiesc, totusi, si cetateni pasnici, dar si acestia sunt nemultumiti de politie. Ei spun ca ofiterii nu au fost in stare sa controleze situatia si, ca urmare, i-au lasat in bataia focului.


Noi scurgeri de apa radioactiva la Fukushima... GALERIE FOTO! Imagini dupa cele 2 cutremure din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x