Căutare Live

VIDEO! Discutie secreta intre Obama si Medvedev, surprinsa de un microfon deschis

Ce discuta de fapt liderii lumi, atunci cand nu sustin discursuri in fata lumii? Ei bine, un microfon uitat deschis in cadrul unei intalniri dintre Barack Obama si Dmitri Medvedev a surprins un fragment dintr-un dialog care trebuia sa ramana secret.

Subiectul era scutul anti-racheta din Europa. Conversatia a fost inregistrata de un microfon uitat deschis din greseala, la summitul pentru securitate nucleara de la Seul, unde se afla si presedintele Traian Basescu.

In urma acestui mic accident tehnic opozitia republicana s-a dezlantuit impotriva lui Barack Obama. Republicanii il acuza pe Obama ca este gata de concesii fata de Rusia care, in opinia lor, nu este prietena Statelor Unite.Foto: blog.heritage.org

Tallinnul va deveni primul oras european in care transportul public va fi gratuit... VIDEO! Discutie secreta Obama - Medvedev, inregistrata de un microfon uitat deschis...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri