Antena Căutare

VIDEO! Egipt: Opt turisti au murit si 21 au fost raniti intr-un accident rutier

Opt turisti americani si-au pierdut viata si alti 21 au fost raniti intr-un accident rutier petrecut in Egipt. Autocarul cu care calatoreau turistii a lovit de un camion, in timp ce se indrepta spre templul de la Abu Simbel (foto)

Accidentul s-a produs in zorii zilei. Autocarul a lovit violent un camion cu nisip care stationa pe marginea drumului. Pe langa turistii americani, soferul si ghidul grupului se numara si ei printre raniti.

Victimele au fost transportate la spitalul cel mai apropiat, iar persoanele cu rani mai grave au fost transportate la Cairo. Patru dintre raniti sunt in stare critica, potrivit agentiei oficiale de presa din Egipt.

Conform datelor oficiale, aproape 8.000 de oameni isi pierd viata, anual, in accidente rutiere in Egipt. Principalele cauze sunt starea precara a soselelor si vehiculelor si nerespectarea regulilor de circulatie. Departamentul de stat american le interzice diplomatilor ambasadei de la Cairo sa circule, noaptea, in afara capitalei, din cauza riscurilor sporite de accident.

Foto: affordablehousinginstitute.org

Dmitri Medvedev: "Nu va fi niciun China Town in Rusia"... Alerta in Roma: Mai multe pachete suspecte, descoperite in fata unor ambasade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x