Antena Căutare

VIDEO! Facebook discuta cu Skype posibilitatea adaugarii chat-ului video in reteaua sociala

Dupa ce Facebook a spus de cateva zile ca va face un anunt foarte important, au aparut diverse scenarii legate de un amplu partneriat cu Skype care sa permita efectuarea de chat video direct din Facebook, arata un material al Channel 4 News, preluat de HotNews.



Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook a convocat presa pentru un eveniment la Seatle, pe 6 iulie, in cadrul caruia a promis ca va anunta ceva "grozav". Cel mai interesant scenariu tine de anuntarea unui parteneriat cu Skype care sa permita utilizatorilor Facebook sa faca chat video intre ei prin interfata retelei.

Google a anuntat saptamana trecuta lansarea retelei sociale Google+ care a venit si cu posibilitatea de a face chat video intre useri, lucru ce are potentialul de a atrage multi utilizatori care nu gasesc la Facebook aceasta functionalitate.

Zvonurile mai spun ca Zuckerberg ar putea introduce o aplicatie creata de Facebook special pentru iPad, dar si la implementarea in reteaua sociala a unor aplicatii de streaming pentru continut media.



Foto:

Christine Lagarde si-a preluat postul la FMI: 551.700 $, salariul pe an... Medvedev, suparat foc pe Basescu: L-a criticat in timpul summitului Rusia NATO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x