Antena Căutare

VIDEO! FT face campanie Romaniei: "Pierdut in Transilvania"

Strainii si-au luat in serios rolul de ambasadori ai Transilvaniei. Dupa Printul Charles si televiziunea nationala spaniola, taramul lui Dracula este ridicat in slavi acum de un jurnalist britanic de la Financial Times (FT) si de un post TV din Peru.

Dupa ce Printul Charles al Marii Britanii a laudat Transilvani in documentarul "Wild Carpathia", Clive Aslet, un jurnalist al prestigioasului cotidian financiar Financial Times, a comparat intr-un editorial amplu Carpatii romanesti cu Yellowstone National Park din Statele Unite si s-a declarat "Pierdut in Transilvania".

In editorialul sau, "Lost in Transylvania", Clive Aslet a relatat ce a insemnat voiajul pe care l-a facut in "lumea care pare sa aiba mai mult in comun cu romanele lui Thomas Hardy decat cu Europa moderna".

"In acest paradis - o adevarata Arcadie - esti trezit de glasul porumbeilor. Mierea pe care o mananci la micul dejun provine de la albine care nu au habar de parazitii care le ataca pe verisoarele lor din crescatorii. Ciorchinii de struguri care atarna pe peretele bisericii din lemn sunt incalziti de razele soareleui. Un card de gaste gagaie in timp ce se plimba nestingherit printre legumele cultivate in curtile caselor taranesti. S-ar putea ca una dintre ele sa-ti fie servita la cina. Mancarea de aici e naturala si e obtinuta pe plan local. Cel mai apropiat supermarket este la ore distanta de acest loc", a titrat Clive Aslet.

CITESTE editorialul lui Clive Aslet - Lost in Transylvania!

Foto: escapadafindesemana.net

Presedintele Israelului: Un atac impotriva Iranului, din ce in ce mai probabil... VIDEO! CIA spioneaza pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x