Antena Căutare

VIDEO! Ginerele regelui Spaniei, suspectat pentru delapidare

Curtea regala spaniola e zguduita de un scandal teribil. Ginerele regelui este suspectat ca si-ar fi insusit sase milioane de euro.

Inaki Urdangarin, Duce de Palma, are 43 de ani si e sotul fiicei regelui, Printesa Cristina. El e acuzat in presa spaniola ca ar fi deturnat o parte din fondurile publice care au ajuns la o fundatie non-profit pe care o conduce.

Vorbim de 6 milioane de euro, bani care ar fi fost sustrasi in perioada 2004-2006. Informatiile au aparut in contextul unei anchete jurnalistice de coruptie mai extinse ce priveste guvernul regiunii Insulelor Baleare.

Potrivit unui comunicat al Casei Regale, afacerile ducelui fac acum obiectul unei investigatii interne. Si politia a intrat pe fir, insa detaliile despre ancheta sunt tinute secrete. Ducele de Palma si Printesa Cristina locuiesc la Washington.

Ginerele regelui lucreaza pentru o companie spaniola de telecomunicatii. Deocamdata, Urdangarin a explicat public ca regreta neplacerile cauzate casei regale, dar insista ca este nevinovat.

In urma acestui scandal de frauda Casa Regala Spaniola a anuntat ca va face publica situatia financiara, lucru fara precedent in istorie.



Foto:foxcrawl.com

Presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, atacat cu pantofi de un somer... Conducerea ziarului care a demascat fraudarea alegerilor din Rusia, demisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x