Antena Căutare

Video. Imagini înfiorătoare de pe autostrada groazei, unde un autocar a căzut într-o prăpastie, omorând cel puțin 13 oameni

Un autocar la bordul căruia se aflau aproape 50 de pasageri s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie, la aproape 20 de kilometri de capitala Skopje. Cel puţin 13 oameni şi-au pierdut viaţa în accident, iar alţi 30 au fost răniţi.

Un autocar la bordul căruia se aflau aproape 50 de pasageri s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie, la aproape 20 de kilometri de capitala Skopje. Cel puţin 13 oameni şi-au pierdut viaţa în accident, iar alţi 30 au fost răniţi.

Cinci dintre supravieţuitori, printre care şi o femeie însărcinată, sunt internaţi în stare gravă la un spital din capitală.

Din declaraţiile martorilor se pare că şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar autocarul a rupt balustrada dintre sensuri şi a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat în prăpastie.

Autocarul transporta muncitori din Skopje într-un orăşel aflat la 80 de km distanţă.

Urmăriți imaginile de la accident în clipul de mai sus din „Observator”.

Imagini din Iad: 13 morți și 34 de răniți în stare gravă, după un accident cumplit, produs în această noapte. Autorități... Ședință de urgență NATO. Rusia pregătește sistemul de rachete SSC-8, pericolul pentru Europa este real: „Alianța trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x