Antena Căutare

VIDEO! Imaginile sunt șocante! Mai mulți oameni au fost spulberați de o mașină care a intrat pe trotuar: Un mort și mai mulți răniți, la Soci

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni.  Șoferul a intrat, pur și simplu, în oamenii aflați pe trotuar și i-a spulberat.

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni. Șoferul a intrat, pur și simplu, în oamenii aflați pe trotuar și i-a spulberat.

Potrivit Mediafax, accidentul s-a produs în oraşul rus Soci, situat pe litoralul Mării Negre, unde se desfăşoară meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal.

Poliţia suspectează că şoferul vehiculului a adormit la volan. Maşina a intrat pe trotuar şi a lovit un grup de pietoni. Un localnic în vârstă de 63 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în incidentul rutier, mai scrie sursa citată.

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Eșecul de la Bacalaureat a împins-o la un gest extrem! A picat examenul maturității și...... Au supraviețuit 11 zile într-o peșteră, dar pericolul nu a trecut! Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru copiii cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x