Antena Căutare

VIDEO! Incendiu de proportii in Philadelphia: 1 mort si 4 raniti

Un incendiu a izbucnit, luni, la un centru comercial din Philadelphia, cel mai mare oras din Pennsylvania. Incendiul s-a extins rapid la alte trei cladiri, provocand o explozie, in urma careia o persoana a murit si alte patru au fost ranite.

Explozia s-a produs chiar in timp ce pompierii si angajatii firmei, care se ocupa de alimentarea cu gaze, incercau sa remedieze o scurgere. Zona a fost izolata si 50 de localnici evacuati cu numai cateva minute inainte de incident.

Explozia a facut, insa, victime printre specialistii care reparau conducta. Un barbat a murit si patru au fost grav raniti.

Potrivit unui reprezentant al Departamentului de Pompieri din Philadelphia, Ray Pascucci, pompierii nu au putut intra in interiorul cladirilor pentru a stinge focul.

Autoritatile locale au anuntat ca, pana in acest moment, cauza incendiului nu este cunoscuta, insa au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate in ce imprejurari a izbucnit focul.

VIDEO! Proteste violente in Chile, dupa cresterea pretului la gaze... Departamentul de Stat american: Dezvaluirile WikiLeaks nu au afectat diplomatia pe termen lung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x