Căutare Live

VIDEO! Italia, măturată de o catastrofă naturală! Doi români, victimele unei tornade: Camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de vânt

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat. ca o jucărie.

15 oameni au fost răniţi de o tornadă apărută în miez de noapte într-o provincie din Italia! Iar doi români au crezut că nu mai scapă cu viaţă, după ce camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de fenomenul meteo extrem.

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat ca o jucărie.

Însoţită de tunete şi fulgere, tornada a fost filmată de unii curajoşi. De la balcon, ameninţarea pare încă departe. Dar odată ce a ajuns în oraş, tornada nu a lăsat mai nimic neatins. Vârtejul care a crescut văzând cu ochii a provocat multe pagube. Stâlpi de iluminat, reclame luminoase şi indicatoare rutiere s-au făcut una cu pământul. Multe maşini au fost strivite sub greutatea copacilor care au căzut peste ele.

A fost atât de rău, încât s-au prăbuşit inclusiv balcoanele unor clădiri. În doar câteva minute, oraşul Caserta a rămas în beznă. Şi în haos. Mulţi locuitori au fotografiat străzile după trecerea tornadei şi au postat pozele pe internet.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... O furtună solară lovește Pământul în scurt timp! Riscurile sunt URIAȘE! Ce trebuie să faci ca să nu ai pagube...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri