Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO! Italia, măturată de o catastrofă naturală! Doi români, victimele unei tornade: Camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de vânt

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat. ca o jucărie.

15 oameni au fost răniţi de o tornadă apărută în miez de noapte într-o provincie din Italia! Iar doi români au crezut că nu mai scapă cu viaţă, după ce camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de fenomenul meteo extrem.

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat ca o jucărie.

Însoţită de tunete şi fulgere, tornada a fost filmată de unii curajoşi. De la balcon, ameninţarea pare încă departe. Dar odată ce a ajuns în oraş, tornada nu a lăsat mai nimic neatins. Vârtejul care a crescut văzând cu ochii a provocat multe pagube. Stâlpi de iluminat, reclame luminoase şi indicatoare rutiere s-au făcut una cu pământul. Multe maşini au fost strivite sub greutatea copacilor care au căzut peste ele.

A fost atât de rău, încât s-au prăbuşit inclusiv balcoanele unor clădiri. În doar câteva minute, oraşul Caserta a rămas în beznă. Şi în haos. Mulţi locuitori au fotografiat străzile după trecerea tornadei şi au postat pozele pe internet.

Recomandari