Antena Căutare

VIDEO! Jaf in masa in SUA: 50 de persoane fura tot ce prind dintr-un magazin

Jaf uimitor in statul american Maryland. Aproximativ 50 de persoane, majoritatea adolescenti si tineri adulti au dat buzna intr-un magazin al 7-Eleven din Silver Spring si au luat tot ce au prins, scrie FoxNews.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum suspectii intra intr-un magazin si iau produse de pe raft, pe care si le indeasa in buzunare. Potrivit Departamentului de Politie din Montgomery County, incidentul a avut loc sambata trecuta, in jurul orei 23.

Si mai ingrijorator pentru fortele de ordine este faptul ca este al doilea atac de acest gen intreprins in ultimele luni. In momentul in care politistii au ajuns la magazin, cele circa 50 de persoane au luat-o la fuga. Ofiterii au reusit sa prinda sase dintre suspecti, care aveau asupra lor produse pe care nu puteau dovedi ca le-au platit. Acestia sunt de parere ca tinerii care au jefuit magazinul veneau de la o petrecere ce se desfasurase in zona.

Un incident similar a avut loc intr-un alt magazin 7-Eleven aflat in localitatea Germantown, in luna august, conform FoxNews. Atunci circa 30 de tineri au intrat in magazin seara tarziu si au furat tot ce-au putut in cateva secunde. Politistii nu au reusit sa aresteze niciun suspect in acest caz.

In august, primaria din Philadelphia a impus interdictii de circulatie pentru tineri, valabile in timpul noptii, dupa mai multe incidente violente in care au luat parte grupuri de adolescenti.

Marea Britanie prelungeste restrictiile de munca pentru romani pana in 2014... Au pierdut custodia fiului din cauza numelor puse copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x