Antena Căutare

VIDEO! Jafurile si vandalismul din Londra s-au raspandit si in provincie

Violentele si jafurile declanșate in Londra la sfarșitul saptamanii trecute s-au extins, luni noapte, la orasele Bimingham, Liverpool si Bristol. Autoritatile britanice au anuntat ca au fost mobilizati peste 1.700 de politiști pentru a face fata incidentelor, informeaza Mediafax.



In sudul Londrei, mai multe imobile au fost incendiate, iar grupuri de persoane care comiteau jafuri se raspandeau catre strazile Hackney, Clapham, Camden si Ealing.

In restaurantul Ledbury, din Notting Hill, vandalii au furat bani din casierie, vesela si telefoanele mobile ale clientilor.

In provincie, politistii din Birmingham au arestat 87 de tineri, care spargeau geamurile magazinelor si comiteau hafuri in centrul orasului. La Liverpool, politistii au anuntat ca se confrunta cu un val de violenta, mai multe masini fiind incendiate.

Primul ministru Britanic si-a scurtat vacanta și a revenit de urgenta in Londra, unde va avea loc o reuniune cu serviciile de interventie si va discuta cu ministrul de Interne si comandantul politiei.

Incidentele au izbucnit sambata seara, in urma unei manifestatii in cadrul careia se cerea dreptate dupa moartea unui barbat de 29 de ani, ucis intr-un schimb de focuri cu politia in Tottenham, joi.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Spania: Trei romani au murit si un al patrulea a fost ranit intr-un parc de distractii... Libertate de expresie vs. vandalism: Twitter refuza dezactivarea conturilor folosite pentru planificarea revoltelor din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x