Antena Căutare

VIDEO la care vei plânge! Mii de englezi au cântat la unison ”Nu privi înapoi cu mânie”, apoi au păstrat un moment de reculegere în memoria morților de la Manchester

Mii de oameni au păstrat un minut de reculegere joi, la ora locală 11.00 (10.00 GMT), la Manchester, Londra și în alte orașe britanice în memoria victimelor atentatului comis luni la Manchester Arena și soldat cu 22 de morți și zeci de răniți, relatează DPA.

Mii de oameni au păstrat un minut de reculegere joi, la ora locală 11.00 (10.00 GMT), la Manchester, Londra și în alte orașe britanice în memoria victimelor atentatului comis luni la Manchester Arena și soldat cu 22 de morți și zeci de răniți.

Sute de oameni au umplut Piața St. Ann din centrul orașului Manchester, depunând flori și alte obiecte în semn de omagiu față de victimele atentatului, împreună cu mesaje precum ''Suntem uniți'' și ''Vă iubim'', informează news.ro. În plus, la un moment dat, oamenii cântă la unison ”Don't Look Back in Anger” (Nu privi înapoi cu mânie - n.r.).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Guvernul a anunțat că în toate instituțiile sale din centrul Londrei va fi păstrat un minut de reculegere, încurajând alte organizații să urmeze acest exemplu.

Minutul de tăcere a fost organizat ''în memoria acelora care și-au pierdut viața și a tuturor celor afectați de atacul de la Manchester'' în urma exploziei care a avut loc după concertul Arianei Grande.

UPDATE: Alertă falsă! / Alertă, din nou, în Manchester! Soldaţii şi poliţiştii intervin la unul dintre colegiile din zon... Sora atacatorului sinucigaş a dezvăluit motivul pentru care fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x