Antena Căutare

VIDEO! Le Figaro: Imagini exclusive cu asaltul fortelor de politie asupra criminalului de la Toulouse

Imagini video cu asaltul fortelor speciale asupra apartamentului in care se afla Mohamed Merah, atacatorul de la Toulouse, au fost publicate, luni, in exclusivitate, de publicatia franceza Le Figaro.

Imaginile prezentate pe pagina online a publicatiei franceze sunt extrase dintr-o inregistrare realizata din postul de comanda al asediului, situat la mai putin de 50 de metri de cladire.


Responsabilul pentru crimele in serie din Franta a deschis focul asupra fortelor speciale de politie iar acestea au ripostat. Schimbul de focuri a avut loc pe 22 martie 2012, in jurul orei 11:30, si a durat mai mult de 6 minute.

In tot acest timp au fost trase circa 300 de gloante, relateaza Le Figaro. Merah a fost impuscat mortal in timp ce incerca sa sara pe fereastra apartamentului.

Francezul de origine algeriana, Mohamed Merah, cel care a impuscat mortal sapte persoane in sud vestul Frantei, a murit joi dimineata, dupa un schimb sustinut de focuri cu fortele speciale, care a urmat unui asediu de 32 de ore.


Israelul intrerupe contactele cu Consiliul pentru drepturile omului al ONU... Vizita presedintelui chinez Hu Jintao in India face victime. Un protestatar tibetan si-a dat foc la New Delhi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x