Antena Căutare

VIDEO! Luare de ostatici la sediul Discovery Channel, in Washington

Momente dramatice, ieri, la sediul postului Discovery, de langa Washington. Un ecologist fanatic, nemultumit ca postul nu-i dadea atentie, a luat ostatici trei salariati si a amenintat ca detoneaza explozivi in cladire. Dupa patru ore de tensiune, individul a fost impuscat mortal de politisti iar ostaticii au scapat nevatamati

James Jay Lee i-a ingrozit, ieri dupa-amiaza, pe toti cei aflati in holul postului Discovery, cand a inceput sa ameninte cu un pistol. Se pare ca a si tras cel putin un foc de arma. in cladire se aflau aproape 2000 de oameni, inclusiv copiii de la o gradinita a personalului. Cei mai multi au fost evacuati, dar Lee a retinut trei ostatici.

Presa si-a amintit ca Lee organizase, acum doi ani, o ciudata actiune de protest tot la sediul Discovery. El platise oameni fara adapost ca sa manifesteze si aruncase in multime cu bancnote, strigand ca banii nu erau altceva decat "gunoaie".

Manifestatia din 2008 l-a trimis pe Lee dupa gratii, pentru doua saptamani. El a continuat, insa, sa critice postul Discovery care, in opinia sa, facea doar rau planetei cu emisiunile sale. Lee milita, intre altele, pentru reducerea populatiei globului prin limitarea nasterilor.

Discovery nu i-a dat nicio atentie si astfel s-a ajuns la incidentul de ieri, incheiat tragic: un tragator de elita al politiei a deschis focul cand Lee si-a indreptat pistolul asupra unui ostatic.

Politia a precizat ulterior ca Lee a decedat. Expertii au verificat minutios intreaga cladire, pentru a fi siguri ca barbatul nu ascunsese si alti explozivi in interior.





Egiptul, sub asediul hepatitei C... Doua avioana Blue Air au fost blocate la sol in Franta si Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x