Antena Căutare

VIDEO! Luptele continua in capitala Libiei. Rebelii au intrat in casa lui Gaddafi

Regimul Gaddafi isi joaca in aceste momente ultima carte. Fortele loiale colonelului Gaddafi pierd tot mai mult teren in fata rebelilor. Insurgentii au cucerit cea mai mare parte a capitalei si au ocupat cladirea postului national de televiziune prin intermediul caruia dictatorul libian isi transmitea mesajele prin care instiga la violenta impotriva propriului popor.

UPDATE 18:30! Al Jazeera: Rebelii au intrat in casa lui Gaddafi din complexul Bab al-Aziziya.




UPDATE!
50 de romani sunt blocati in Capitala Libiei





Fiul lui Gaddafi a surprins pe toata lumea cand si-a facut aparitia la hotelul din Tripoli unde sunt cazati jurnalistii straini. Fiul lui Muammar Gaddafi era insotit de militari si de sustinatori. Asta in ciuda faptului ca rebelii anuntasera in cursul zilei de ieri ca Saif a fost arestat. Fiul dictatorului libian a declarat pentru presa ca Tripoli este controlat de loialisti.

Seif al-Islam a mai precizat ca terenul castigat de rebeli in doar cateva zile ar fi de fapt o uriasa capcana, pusa la punct de trupele fidele lui Gaddafi.

Oamenii au dat jos de pe institutii steagurile verzi ale regimului Gaddafi si le-au inlocuit cu drapelul tricolor al Regatului Libian. Luptele continua, insa, pe strazi.

Potrivit ultimelor informatii, Muammar Gaddafi s-ar afla inca in Tripoli, dar locatia sa este necunoscuta. Lupte grele se dau in jurul complexului in care se presupune ca ar fi liderul libian.





FOTO: Epa/ Intact Images

NATO a lansat trei rachete sol-sol in Libia... Peste 100 de romani plecati sa munceasca in Suedia au ajuns sclavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x