Căutare Live

VIDEO! Ministrul de interne al landului Bavaria a cazut cu buldozerul in rapa

Inaugurare de infract la propriu pentru un politician german, ministrul de interne al landului Bavaria. Barbatul, chemat special sa inaugureze un santier naval, in loc sa taie panglica a vrut sa conduca un excavator.

Numai ca a facut o manevra gresita si s-a rasturat cu uriasul utilaj de 40 de tone intr-o rapa. Politicianul s-a speriat de moarte pentru ca a ramas captiv in cabina excavatorului.

Pana la urma a fost scos afara de garzile de corp, care au spart parbrizul utilajului, si dus la spital. Acesta nu s-a ales decat cu rani usoare si o sperietura zdravana.Foto:tz-online.de

Biserica Ortodoxa Rusa i-a facut cont de Facebook Patriarhului Kirill... Cazul Mang in presa straina: "Reforma in domeniul cercetarii este in pericol"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri