Antena Căutare

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică

Mireasă luată la palme de propriul soț! Ce i-a făcut de l-a enervat atât de tare

În cea mai importantă zi din viața ei, o mireasă a fost lovită de către propriul soț într-un moment în care frumoasa lui soție a făcut o glumă. Gestul bărbatului este imparonabil!

La momentul tăierii tortului, mireasa s-a gândit să facă o farsă soțului, jucându-se cu felia de tort. Enervat la culme de gestul soției, mirele i-a aplicat o palmă de față cu toți invitații. Din cauza impactului puternic, mireasa a căzut pe spate.

De la începutul filmării se vede că cei doi nu aveau o stare prea bună, iar femeia a încercat să spargă puțin monotonia, doar că nu a ales un moment potrivit.

Soțul o lovește cu bestialitate și pleacă de lângă ea.

Invitații au sărit imediat în ajutorul femeii și au încercat să-l calmeze pe bărbat. Mireasa a rămas extrem de surprinsă de toată întâmplarea încât nu a putut reacționa pe moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Situație tulburătoare! Antarctica, 18,3 grade Celsius, mai cald decât în România! S-a înregistrat cea mai ridicată temp... VIDEO | S-a dus la pescuit liniștit, însă ce a scos din apă este tulburător! S-a uitat de două ori și nu i-a venit să cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x