Antena Căutare

Video. O creatură misterioasă a fost filmată pe un lac: „Am văzut-o și nu este vreun pește uriaș! Are 20 de metri și se mișcă ciudat”

„Oaaau, ce e asta? Ce se întâmplă? Nu poate fi pește”. Asta s-a auzit pe malul unui lac unde se aflau mai mulți trecători, care au văzut o creatură dubioasă, care nu se asemăna cu nicio vietate maritimă obișnuită

„Oaaau, ce e asta? Ce se întâmplă? Nu poate fi pește”. Asta s-a auzit pe malul unui lac unde se aflau mai mulți trecători, care au văzut o creatură dubioasă, care nu se asemăna cu nicio vietate maritimă obișnuită.

Evenimentul a avut loc în estul Chinei și a fost înregistrat de către cei care au văzut monstrul și nu au înțeles ce se petrece și ce se află în apă.

După ce a urmărit imaginile și a văzut creatura de 20 de metri și înaporpierea râului Yangtze, un reputat profesor de specialitate a opinat că avem de-a face cu un șarpe de mare:

”Clar nu este vorba despre un monstru marin. Există animale marine care trăiesc aproape toată viața numai pe fundul apei. Nu știu despre ce este vorba exact, însă se mișca la fel ca un șarpe. Ar putea fi vorba despre o specie de reptilă, dar este foarte posibil să fie un șarpe de apă”, a explicat profesorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parlamentul venezuelean îl confirmă pe Juan Guaido preşedinte interimar, în urma încheierii unui acord între o parte a o... Spania se reîntoarce la urne la 10 noiembrie, pentru a patra oară în patru ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x