Antena Căutare

VIDEO! O tanara fosta membra din trupele lui Gaddafi, prinsa de rebeli, cere indurare

Povesti cutremuratoare ies la iveala din Libia, dupa ce regimul lui Muammar Gaddafi a cazut. O tanara de doar 19 ani, membra a temutelor militii, recunoaste ca a acceptat rolul de asasin. A executat 11 oameni, iar acum, cand a fost prinsa de rebeli, cere indurare.

Nisreen zace acum pe patul unui spital din Tripoli, pazita de rebeli. Tanara a facut parte din militia feminina a lui Gaddafi, unde a fost antrenata ca lunetist. Fata de 19 ani, cu ochii caprui, poarta insa povara a 11 crime, pe care le-a recunoscut. A omorat, la ordin, prizonieri.

Ne aduceau cate un prizonier si strigau: "Impusca-l!" Erau soldati langa mine si in spatele meu si-mi spuneau: "Daca nu tragi, te vom impusca noi!"

Fata-soldat spune ca nu s-a inrolat de bunavoie in militii. Ar fi fost fortata de sefa gruparii. Ca membra a miliaiei, tanara avea un venit cu care-si putea ajuta mama bolnava de cancer. Insa viata in uniforma a fost un cosmar. Ea se plange ca ar fi fost violata de superiori, militari influenti, apropiati ai familiei lui Gaddafi. Tot ei ar fi obligat-o sa devina asasina, in ultimele zile ale regimului.

Tanara asteapta acum sa fie judecata. Cu ochii in lacrimi, spera ca rebelii o vor lasa sa plece acasa.

VIDEO! Vulcanul Etna a erupt din nou... VIDEO! O jurnalista din China, luata de un val de 20 de metri in timpul unei transmisii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x