Antena Căutare

VIDEO! Patru tone de marijuana, descoperite in Oceanul Pacific. Vezi cat valoreaza!

Autoritatile americane au descoperit patru tone de marijuana, conform CBS Los Angeles. Drogurile au fost gasite plutind in Oceanul Pacific. Nu se cunoaste deocamdata care este provenienta narcoticelor.

Potrivit presei americane, ambarcatiuni ale Politiei de frontiera si ale Pazei de coasta au gasit in total 160 de pachete cu marijuana, care pluteau la aproximativ 25 de kilometri de tarm, in largul Californiei. Valoare de vanzare pe piata neagra a drogurilor se ridica la peste 3,6 milioane de dolari.

Autoritatile au primit un pont anonim cu privire la drogurile care pluteau in ocean, si faptul ca nu au intalnit nicio barca in apropierea lor li s-a parut suspect.

"In alte cazuri, au aruncat pachetele ca sa scape de greutate, daca erau urmariti. In general, in astfel de cazuri, stim ca sunt aruncate. Ce este neobisnuit este ca pachetele pluteau si nu era niciun vas in jur", a explicat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera, Michael Jimenez.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Prima racheta spatiala privata a fost lansata ieri, in SUA... VIDEO! 5000 de italieni au dormit in strada dupa cutremur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x