Antena Căutare

VIDEO! Peru: Samanii au prezis cum va fi politica internationala in 2012!

Mare sfat-mare intre samanii din Peru. Vracii s-au adunat in capitala tarii ca sa afle cum va fi in 2012. Pana una-alta, au prezis ca anul va incepe cu un succes medical dar si politic, in vecini - operatia presedintelui Argentinei, care sufera de cancer. Sute de turisti au asistat la ritual. Unul impresionant.

Inconjurati de flori rosii si galbene, simboluri ale norocului, vracii au cantat si dansat pe cel mai inalt platou din Lima. Este un ritual stravechi, in care samanii se consulta cu zeii pe tema celor mai importante date de pe agenda oricarui an.

Sanatate, pace si prosperitate. Si nu doar atat. Se stie ca samanii au o inclinatie speciala in legatura cu previziunile legate de soarta liderilor lumii.

Oricat de mistic ar fi ritualul, nici samanii nu sunt lipsiti de probleme materiale. Asa ca au facut din traditie si o sursa de venit. O piata cu suveniruri a fost deschisa chiar langa locul in care au loc ritualurile.

Cel mai vandut obiect a fost o papusa infatisandu-l pe liderul Venezuelei, Hugo Chavez. Si nu in semn bun. In Peru, prezicerea viitorului dateaza inca din epoca incasilor.



Foto: photoblog.msnbc.msn.com

Interpol avertizeaza europenii in privinta riscului unui atac terorist de amploare... Submarinul nuclear rusesc ce a luat foc ieri este inca in flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x