Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Politia din Los Angeles cauta un piroman care a declansat 21 de incendii in Hollywood

Stare de alerta la Hollywood. Politistii din Los Angeles cautã un piroman responsabil pentru declansarea a 21 de incendii in Hollywood vineri noaptea. intr-o perioada de timp foarte scurta de numai patru ore, acesta a reusit sa avarieze mai multe cladiri si masini din zona, informeaza The Guardian, sursa preluata de Mediafax.

Mai multe vehicule au fost incendiate, apoi flacarile s-au extins la case din apropiere, inclusiv una din Hollywood Hills ocupata candva de cantaretul Jim Morrison de la formatia The Doors.

Autoritatile din Los Angeles o considera cea mai grava serie de incendii din istoria orasului si au oferit o recompensa de cel putin 60.000 de dolari pentru informatii care conduc la condamnarea autorului sau autorilor.

"Aceasta este cea mai populata parte din Los Angeles si West Hollywood. Avem 20.000 de persoane pe kilometru patrat in aceasta zona. Un incendiu scapat de sub control poate costa zeci de vieti", a declarat John Duran, primarul din West Hollywood, unde au avut loc patru dintre incendii.Recomandari