Antena Căutare

VIDEO! "Porneste sau te omor!": Vezi cum un american inarmat deturneaza un metrou!

Un barbat din SUA, tinand in mana o surubelnita si amenintandu-l pe conductor, a incearcat sa preia controlul unei garnituri de metrou din New York, scrie NY Daily News.

Timp de 10 minute in metroul american a domnit panica, pasagerii temandu-se pentru vietile lor si pentru siguranta conductorului.

"Am fost ajutat de cativa pasageri, Dumnezeu sa-i binecuvanteze! Inca mai exista oameni buni in New York", a declarat Darryl George, functionarul feroviar, in varsta de 36 de ani.

Darryl George povesteste cum in timp ce metroul era stationat, suspectul Richard Arrocho, de 42 de ani, s-a urcat in cabina sa prin geamul lateral si a inceput sa strige furios "Porneste sau te omor!", timp in care agita o surubelnita in aer. "Am ramas socat. Nu mi-a venit sa cred, era in cabina mea. A inceput sa strige sa pornesc metroul si nu m-a lasat sa deschid usa. Apoi, a scos o surubelnita si a incercat sa ma injunghie. Am inceput, incet, sa pun trenul in miscare. El mi-a dat mana la o parte, a preluat controlul manetei incercand sa accelereze. I-am spus ca daca vom continua sa mergem cu viteza, ne vom lovi de ceva. Nu a contat ce i-am spus", povesteste Darryl.

"Se comporta ca un nebun", spune Ronald Baker, de 60 de ani, cel care a filmat momentele in care metroul mergea cu viteza mare, iar conductorul se lupta cu Richard Arrocho, din spate auzindu-se strigatele disperate ale celorlalte persoane.

Dupa minute bune de lupta, conductorul a reusit sa opreasca trenul si sa fuga, chemand imediat ajutorul politistilor. "Puteam sa mor. Nu te astepti la lucruri de genul acesta cand te trezesti de dimineata sa mergi la lucru", mai spune George Darryl.

Incepand cu anul 1985, Richard Arrocho a fost arestat de cel putin 40 de ori pentru tentativa de asalt, amenintare si posesie ilegala de arma.

Sursa: Jurnalul National

Egipt: Mubarak a intrat in refuz de hrana... UPDATE! Gara Centrala din Oslo: Alerta cu bomba, anulata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x