Căutare Live

VIDEO! Prins in fapt! Sotul presedintei Finlandei, cu ochii in decolteul Printesei Mary a Danemarcei

Dineurile pot fi lungi si plictisitoare, iar discursurile interminabile nu sunt suficiente pentru a le pastra atentia invitatilor. Pentti Arajarvi, sotul presedintei Finlandei, Tarja Halonen, care a luat parte la un dineu regal in Copenhaga, a gasit o modalitate foarte placuta de a scapa de plictiseala.

In varsta de 63 de ani, Pentti Arajarvi a fost "vrajit" de bustul vecinei de masa, care s-a nimerit sa fie Printesa Mary a Danemarcei, relateaza Daily Mail.

Sotia Printului Danemarcei purta o rochie negra, cu decolteu adanc si accesorii spectaculoase. Cu o privire sireata, sotul presedintei Finlandei s-a uitat in decolteul lui Mary. Reactia printesei a fost pe masura, acoperindu-si discret decolteul si intoarcandu-se catre la Pentti Arajarvi, l-a facut pe acesta sa se uite in tavan.

Gestul sau a fost surprins camerele video ale televiziunilor, care au speculat la maxim momentul.


VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Gradinile biblice, inviate dupa 2.500 de ani...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri