Căutare Live

VIDEO! Proteste violente ale petrolistilor in Kazahstan: cel putin 10 morti si sute de raniti

Un protest al angajatilor companiei petroliere de stat KazMunaiGas a degenerat vineri in violente confruntari cu fortele de ordine in orasul petrolier Zhanaozen din vestul tarii, chiar in ziua in care Kazahstanul aniversa 20 de ani de la dobandirea independentei.


Protestul a fost initiat in urma cu sase luni de fosti angajati ai companiei petroliere care au fost concediati din cauza unei greve si care au instalat mai multe yurte si o scena metalica in centru orasului.

Angajatii companiei au cerut salarii mai mari si conditii de munca mai bune, insa protestul a fost declarat ilegal, astfel ca vineri oficialitatile au distrus tabara de protest, ceea ce a dus la violentele confruntari.

Un nou esec in alegerea presedintelui tarii in Rep. Moldova... VIDEO! Proteste fara precedent in China. Oamenii isi exprima nemultumirile in pofida repercusiunilor...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri