Antena Căutare

VIDEO! Putin si Medvedev, impreuna la volanul unei combine agricole

Dupa ce si-au impartit rolurile in viitorul mandat prezidential, Vladimir Putin si Dmitri Medvedev par ca nu stiu ce sa mai faca pentru a arata cat de bine se inteleg. Zilele trecute, ei au jucat o partida de badminton, fireste sub obiectivul camerelor de televiziune. Ieri, s-au intalnit din nou pentru a urca la volanul unor... combine agricole.

Presedintele rus si primul ministru vor face schimb de roluri dupa viitoarele alegeri, pe care nimeni nu se indoieste ca le vor castiga. Deocamdata, ei si-au impartit, frateste, doua combine de recoltat din regiunea Stavropol.

Putin si Medvedev s-au intalnit pe aeroport, unde s-au salutat de parca nu s-ar mai fi vazut de ani de zile. A urmat vizita de lucru la o ferma, cu momentul de varf: fiecare din cei doi s-a catarat intr-o o combina si, ajutat de un om de meserie, a condus-o prin lanul de porumb.

Dupa o asemenea demonstratie de buna intelegere si eficienta, telespectatorii rusi vor fi, fara indoiala, convinsi ca soarta tarii este pe maini bune.



Ce au declarat liderii Germaniei, Marii Britanii si Greciei la summitul european... Un militar roman, ranit intr-un atac al insurgentilor din Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x