Antena Căutare

VIDEO! Robin Hood de Germania: Imparte plicuri cu 10 000 de euro nevoiasilor

Un nou Robin Hood care imparte plicuri cu cate 10 mii de euro a aparut intr-o mica localitate din nordul Germaniei. Primul plic a aparut in secret la un azil. O asistenta l-a gasit sub presul din fata usii. Zece mii de euro.

Filantropul de ocazie ofera bani pentru cauze nobile: aziluri, gradinite, biserici. plicul a fost la fel de greu de gasit si in cazul bisericii din localitate. Era ascuns in spatele unor carti. Evident, nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic.

Povestea a aprins curiozitatea oamenilor. Evident, toti spera sa fie urmatorii beneficiari ai darniciei necunoscutului. Scepticii se intreaba daca nu cumva misteriosul samaritean a obtinut banii din afaceri mai putin legale si acum incearca sa-si spele pacatele.
Foto: torange.us

O nava cu 2000 de tone de combustibil la bord s-a scufundat in vestul Atenei. Capitanul vasului si-a pierdut viata... VIDEO! Badea despre realegerea lui Putin: E de 4000 de ani presedinte in Rusia...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x