Antena Căutare

VIDEO! Roman acuzat de tentativa de omor in Italia

Un roman din Italia este acuzat de tentativa de omor deosebit de grav. Barbatul a baut peste masura, in timpul unei zile de nastere a unei fetite. A luat un cutit si a inceput sa ameninte pe toata lumea. In nebunia sa a ranit patru oameni.

S-a intamplat la Vicenza, in nordul Italiei. Mai multi romani petreceau de ziua de nastere a unui copil de un an. La un moment dat, in jurul orei doua noaptea tatal copilei si-a rugat invitatii sa plece acasa. Iar asta l-ar fi enervat peste masura pe unul dintre meseni, tot roman.

Din fericire, fetita nu era in casa in momentul atacului. O luase bona.

La strigatele gazdei, un vecin tot roman a spart usa si a reusit sa blocheze agresorul. Si acesta din urma a fost ranit usor.

Romanul este acum in arestul carabinierilor si risca pana la 9 ani de inchisoare. Mai are de dat explicatii insa si politiei germane care il cauta pentru un furt comis in luna aprilie.



Foto:ads-news.com

Coco Galescu si Romeo Dunca, primii romani la Polul Sud, in siguranta la o baza din Chile... Siria ii pedepseste cu moartea pe cei care se alatura "grupurilor teroriste"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x