Antena Căutare

VIDEO! Romani umiliti la munca, in Danemarca

Munca in strainatate s-a dovedit a fi iadul pe pamant pentru zece romani plecati in cautarea unui trai decent. In loc de asta, au ajuns sa traiasca laolalta cu sobolanii si sa manance din gunoaie. Au plecat din Romania crezand ca au prins un contract bun in Danemarca. Au fost tratati insa mai rau ca animalele.

Cand au ajuns la casa in care urmau sa locuiasca vreme de sase luni, atat cat dura contractul, s-au ingrozit. Casa era de fapt o darapanatura.

Trei saptamani au indurat cosmarul. Pana cand au primit lovitura de gratie. In ziua de salariu nu au primit nimic. Asa ca s-a descurcat cum au putut.

Cele doua familii au ajuns in Danemarca in vara anului trecut. Oamenii fusesera angajati la o firma de curatatorie iar oferta parea excelenta.

Cu chiu, cu vai au reusit sa se intoarca in tara. Acum au primit ei vizita danezilor. Nu a celor care i-au umilit, ci a reporterilor care au vrut sa investigheze cazul.

Zece ani de la infiintarea inchisorii americane de la Guantanamo... FOTO! Proiect britanic: 40 miliarde de euro pentru o linie ferata de mare viteza Londra-Birmingham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x