Antena Căutare

VIDEO! Rupert Murdoch, atacat in Parlamentul britanic

Rupert Murdoch a fost atacat in timp ce era audiat de o comisie a Parlamentului Britanic. Magnatul american, cel care detine trustul din care facea parte publicatia News of the World, si fiul sau, James, sunt audiati de catre Comisia pentru Media din Parlamentul britanic cu privire la scandalul interceptarilor telefonice, informeaza The Telegraph.





"Este cea mai umila zi din viata mea", a declarat Rupert Murdoch, magnatul media, patron al trustului din care facea parte publicatia News of the World.

Intrebat de un deputat daca accepta ideea ca este responsabil pentru ceea ce s-a intamplat la News of the World, Murdoch a raspuns ca nu se considera responsabil.

Scandalul de la News of the World a luat proportii neprevazute in Marea Britanie. Seful Scotland Yard si adjunctul sau au demisionat, in urma interceptarilor facute de publicatie. Premierul David Cameron este si el afectat de scandal, avand o relatie aproapiata cu patronul publicatiei.

Publicatia News of The World a fost inchisa, dupa o serie de dezvaluiri. Jurnalistii au fost acuzati ca au interceptat mii de telefoane, pentru a-si scrie articolele.

UE: Norme noi si drastice pentru tratarea deseurilor nucleare... Guvernul nipon a interzis comercializarea carnii de vita din prefectura Fukushima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x