Antena Căutare

VIDEO! Rusia: Bloc aruncat in aer de o explozie: 12 raniti si 14 disparuti

Un bloc vechi din Rusia a fost aruncat in aer din cauza scurgerilor de gaze, scrie Daily Mail. Nenoricirea a fost imortalizata, imaginile surprinzand momentul dramatic in care blocul se prabuseste.

Cladirea de 9 etaje, aflata in orasul Astrakhan, situat la 1300 de kilometri de capitala Moscova. Conform primelor informatii se pare ca explozia ar fi fost cauzata din cauza scurgerilor de gaze.

Cel putin 12 oameni au fost raniti si alti 14 sunt dati disparuti, cel mai probabil pierzandu-si viata. Agentia de stiri ITAR-Tass anunta, conform oficialilor care investigheaza cazul, faptul ca prima explozie ar fi afectat structura inferioara a cladirii.

"Starea celor 14 persoane disparute este necunoscuta inca", a spus si ministrul rus pentru situatii de urgenta, Pavel Popov.

In momentul in care oamenii au incercat sa paraseasca imobilul alte etaje superioare s-au prabusit ca un pachet de carti, mai spun sursele.

Se vorbeste despre ipoteza unei sinucideri nereusite cu caz, fapt ce ar fi produs explozia in jurul pranzului.

Astfel de accidente sunt cazuri frecvente in Rusia in zonele cu o infrastructura si o retea de tevi de gaze invechite.

Vezi mai jos mai multe fotografii!



Foto:EPA/Intact Images

VIDEO! Aterizare de urgenta pe aeroportul din New Jersey: Avionul a aterizat "in nas"... Vlahii din Serbia sustin ca le sunt incalcate drepturi fundamentale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x